Lomo de Cebo Ibérico 50% Rasă Iberică - LOMOS ȘI MEZELURI
Piesă provenită din porci iberici, hrăniți cu cereale. Elaborată din pachetul muscular format din mușchii spinal și semiespinal ai toracelui, precum și din mușchii longisimus, lombar și toracic ai porcului, sărată, condimentată și umplută în intestin, care a trecut printr-un proces adecvat de maturare-curare cu un timp minim de 70 de zile.
Proces de Elaborare: Macerare, condimentare, umplere, uscare și curare.
Ingrediente: Cotlet de porc iberic, sare, aromă naturală, boia, condimente naturale și intestin sintetic. 100% ingrediente naturale. Fără alergeni.
Greutate: 0,7-1,2 Kg
Condiții de distribuție și transport: La temperatura camerei nu există restricții. Dacă este ambalat în vid la Tª inferioară de 5ºC. Pentru consum, temperatura recomandată este de 15º-18ºC.
Proces de Elaborare: Macerare, condimentare, umplere, uscare și curare
Ingrediente: Cotlet de porc iberic, sare, aromă naturală, boia, condimente naturale și intestin sintetic
Greutate: 0,7-1,2 Kg